Termékek


Ultrahangos kutya- macska riasztó, napelemes

Akciós termék
13 490 Ft / db
helyett
10 975 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 10 975 Ft
1 darab = 10 975,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

    Az ultrahangos készülék egy beépített infravörös dekóder segítségével érzékeli a betolakodó állatot, érzékeléskor ultrahang, és villanó fény segítségével elriasztja azt. A weitech wk0053 kb. 75 m2-nyi területen hatékony. Az infrvörös detektor 120 fokban érzékel, 7 m távolságig. A távolság is beállítható 2-7 méter között.Bal gomb- mozgásérzékelő állításaJobb gomb- ultrahang frekvenciájának állítása.A kisállatriasztó használata esetén az elriasztani kívánt állat, állatok fajtája beállítható (14-25 kHz változtatható ultrahang frekvencia.)

    Az ultrahang emberi fül számára alacsonyabb fokozaton (kutya, macska, nyest) minimális mértékben hallható, magasabb fokozaton pl. galambok elriasztásánál a készülék hangja abszolút hallható, éles és hangos!

    A kisállatriasztó teljes biztonsággal használható lovak és haszonállatok jelenlétében is! A WK0053-as modell elemmel is működik, melyek nem tartozékai a készüléknek (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak, függ ez pl. a működés gyakoriságától, a felvillanások számától…). A solar-panelt a készülékbe be van építve.A készülék könnyen beüzemeltethető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, a környezetbe beolvadó színnel festett készülék.

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!