Termékek


Minden, amire a kertépítéshez - kertszépítéshez szükséged lehet


Kerti dekoráció, kerti kút, szökőkút vagy szalonnasütő, tószivattyú, csobogó elemek és számtalan más kerti termék rendelhető webáruházunkból.


Épp a kertet rendezgetitek vagy a homlokzatot újítjátok fel? Webáruházunkban biztosan megtalálod, amire szükséged lesz hozzá. Kültéri és beltéri kőburkolatok, lábazatkövek, természetes burkolókövek és dekorkavicsok, sziklakerti kövek készletről. Kő és műanyag kaspók, virágládák, virágföld, talajtakarók, árnyékoló háló, napvitorla, napernyő, napágy, hintaágy, rattan kerti bútorok is elérhetőek. 

 

 2019-ben megnyitottuk vadonatúj grill teraszunkat, ahol elismert gyártók termékeivel is találkozhatsz. Ilyen például a Landmann, Napoleon és Wellis.  Gömbgrillek, gázgrillek, faszenes grillek, továbbá grill kiegészítők és fachipsek folyamatosan bővülő kínálatával várunk üzletünkbe minden kedves érdeklődőt.

 

 Szintén 2019-ben nyitottuk meg a kerti bútorok bemutató termét is, ahol igényes, kiváló minőségű rattan, fém vagy fa bútorok vásárolhatóak meg. Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel az egyszerűtől az exkluzív kivitelű kerti garnitúráig.

  • 1/3

Legnépszerűbb termékeink