Minden, amire a kertépítéshez - kertszépítéshez szükséged lehet


Kerti dekoráció, kerti kút, szökőkút vagy szalonnasütő, tószivattyú, csobogó elemek és számtalan kerti termék rendelhető webáruházunkban.


Épp a kertet rendezgetitek vagy a homlokzatot újítjátok fel? Webáruházunkban biztosan megtalálod, amire szükséged lesz hozzá. Kültéri és beltéri kőburkolatok, lábazatkövek, természetes burkolókövek és dekorkavicsok, sziklakerti kövek készletről. Kő és műanyag kaspók, virágládák, virágföld, fűmag és talajtakarók, árnyékoló háló, napvitorla, napernyő, napágy, hintaágy, rattan kerti bútorok is elérhetőek. 

2019-ben megnyitottuk vadonatúj grill teraszunkat, ahol elismert gyártók termékeivel is találkozhatsz. Gömbgrillek, Napoleon gázgrillek és faszenes grillek, Primo kamado kerámia grillek, grill kiegészítők, fachipsek és fűszerek között válogathatsz. 

Szintén ebben az évben nyitottuk meg rattan bemutató termünket, ahol igényes, kiváló minőségű rattan kerti bútorokat vásárolhatsz. Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel az egyszerűtől az exkluzív kivitelű kerti bútorig.

Legnépszerűbb termékeink

Olvasd el legfrissebb cikkeinket!

Tavaszi teendők a kertben

Az első napsugarak és a tavasz beköszöntével minden ember a szabadba vágyik. Ez így van rendjén. Tavasszal már elkezdhetjük kertünket felkészíteni a nyárra. De hogy milyen feladatokat is érdemes ilyenkor elvégeznünk, azt a következő sorokban elolvashatod.

Így válassz játszóteret

Játszótér választás során, látva a szebbnél szebb és praktikusabb darabokat, könnyen döntésképtelenné válhatunk. Biztosan te is a számotokra legmegfelelőbb játszóteret szeretnéd megvásárolni, ezért a következő cikkünkben összegyűjtöttünk pár szempontot ami alapján érdemes kiválasztani a tökéletes darabot.

Csináld magad - kerti dekoráció ötletek

A tavaszra sajnos még egy kicsit várni kell, azonban ha te már nem bírsz tovább várni, olvasd el cikkünket, ahol olyan ötleteket is találsz, amiket már most elkezdhetsz megvalósítani!