Termékek


Minden, amire a kertépítéshez - kertszépítéshez szükséged lehet


Kerti dekoráció, kerti kút, szökőkút vagy szalonnasütő, tószivattyú, csobogó elemek és számtalan kerti termék rendelhető webáruházunkban.


Épp a kertet rendezgetitek vagy a homlokzatot újítjátok fel? Webáruházunkban biztosan megtalálod, amire szükséged lesz hozzá. Kültéri és beltéri kőburkolatok, lábazatkövek, természetes burkolókövek és dekorkavicsok, sziklakerti kövek készletről. Kő és műanyag kaspók, virágládák, virágföld, fűmag és talajtakarók, árnyékoló háló, napvitorla, napernyő, napágy, hintaágy, rattan kerti bútorok is elérhetőek. 

2019-ben megnyitottuk vadonatúj grill teraszunkat, ahol elismert gyártók termékeivel is találkozhatsz. Gömbgrillek, Napoleon gázgrillek és faszenes grillek, Primo kamado kerámia grillek, grill kiegészítők, fachipsek és fűszerek között válogathatsz. 

Szintén ebben az évben nyitottuk meg rattan bemutató termünket, ahol igényes, kiváló minőségű rattan kerti bútorokat vásárolhatsz. Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel az egyszerűtől az exkluzív kivitelű kerti bútorig.

Legnépszerűbb termékeink

Olvasd el legfrissebb cikkeinket!