Termékek


Cofidis Áruhitel

Kedves Vásárlónk!

2019-től a Csempe és Kert Kft-nél is elérhető a Cofidis áruhitel!

Biztosan sokaknak ismerős a helyzet, amikor a felújítás során, a munka kellős közepén derült ki, hogy valami mást is cserélni, újítani kell, de ezekre a plusz költségekre általában nem számítunk. Erre a problémára is megoldást kínál, a már üzletünkben és weboldalunkon is igénybe vehető Cofidis áruhitel. 

Az áruhitel üzletünkben, és weboldalunkon egyből és gyorsan megigényelhető. A kiválasztott terméket, termékeket, hitelösszegtől függően akár önerő nélkül is elviheti. Ráadásul több vagy nagyobb értékű termék vásárlása esetén is igényelhető. A Cofidis áruhitel egy forint alapú hitel, melynek a hitelösszege és futamideje szabadon megválasztható. Nem kell sokat várnia az ügyintézésre és a hitelbírálatra, mivel az értékesítés és hitelügyintézés egy helyen történik.

Aktuális hirdetményünket nézze meg itt...

Adatvédelmi tájékoztató információ:

A felhasználó a Cofidis Áruhitel igénylése esetén kifejezetten elfogadja, hogy a következő – a szerződéskötéshez szükséges – adatai hiteligénylés benyújtása céljából átadásra kerülnek a Cofidis Magyarországi Fióktelepe számára:

teljes név, születési dátum (év/hó/nap), édesanyja neve, telefonszám, e-mail cím, rendelés azonosító, rendelés értéke, rendelt termékek megnevezése, választott hitelkonstrukció paraméterei.

A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy az adatok átadása után a Cofidis Magyarországi Fióktelepének üzletszabályzatában, illetve adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadóak, az átadott adatok kezelésére (így azok megőrzésére, törlésére) is vonatkozóan.