Termékek


KERTI BÚTOROK

Szeretne kint lenni a friss levegőn és közben egy kicsit relaxálna? Mindezt nyugodt légkörben és kényelmesen? Kerti party otthon?

A kerti bútorok szinte elengedhetetlen kellékei kertünknek. Bizonyára mindenki szívesen tölt el pihentető órákat a szabadban, főként a tavaszi és nyári időintervallumban. Ilyenkor kellemesen süt a nap, dalolásznak a madarak, mi pedig kényelmesen könyvet olvasva közben hintaágyon fekszünk, vagy barátokkal, családdal beszélgetve miközben a rattan fotelekben üldögélünk harmonikus időt tölthetünk el. 
Gyakran tartanak összejöveteleket, ahol grillezve készül el az ebéd, esetleg az uzsonna? Kiváló választás lehet egy kerti garnitúra szett, ahová kényelmesen leülhetnek a résztvevők tagjai. 

Kisebb teraszokra, erkélyekre is megtalálja nálunk a megfelelő kiülőt asztallal együtt. 
Legyen az rattan, műrattan, fém vagy fa, kínálatunkból biztosan hazaviszi Ön is álmai kerti garnitúráját. 

Széles kínálatunkat megtekintheti ezen az oldalon, vagy személyesen a 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15 címen található üzletünkben.

Bruttó ár
6139Ft - 1559121Ft
Akciós / Új
(33)
Raktáron
(44)
(77)
Szűrés
Kertészeti webáruház

Minden Wellis márkás termék 20% kedvezménnyel rendelhető meg Október 3-ig. A bruttó 200 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, ahol a díj egy Wellis Castor 6 személyes masszázsmedence, melynek értéke 2 000 000 Ft. 

Termékek: 100
Rendezés:
Lista szűrése