Termékek


Ultrahangos légyriasztó, beltéri, 20 m2

Akciós termék
5 460 Ft / db
helyett
4 480 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 4 480 Ft
1 darab = 4 480,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

A beltéri, ultrahangos légyriasztó által kibocsátott váltakozó ultrahangjeleket a legyek nem tudják megszokni, a környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet.

Azáltal riasztja el a kártevőket, hogy azok nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a Weitech technológia hatékonyságát a kártevők távol tartására.

Az ultrahang (20 000 Hz feletti hangok) emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Az ultrahang nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről – gellert kapó effektust okozva. A lágy anyagok, mint szőnyeg, függöny, bútor elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény érdekében, ne helyezze bútor, függöny, stb. mögé.

Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti szobákba és az emeletekre. Két hét után várható eredmény. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését. A termékek nem jelentenek veszélyt, emberekre, magzatokra és a nem rágcsáló háziállatok számára, mint a kutya, macska, madár és csúszó-mászó.

  • Fogyasztás: 0,7 W
  • Közvetlenül csatlakoztatható a 220V-os aljzatba
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!