Termékek


Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat

Terasztető Sierra 3x4,25m szürke (ON20401)

Hitellehetőség
479 900,01 Ft / db
1 darab = 479 900,01 Ft
db

A Sierra terasztető család elegáns és megbízható fedési megoldást nyújt megfizethető áron. A Sierra termékcsalád szerkezeti váza rendkívül tartós és korrózióálló, porszórt kivitelű alumínium valamint galvanizált acélból készült, mely kiválóan ellenáll az időjárásnak és különösebb karbantartást nem igényel.

A tartólábak és a fali szerelvény állíthatóak, így több igénynek is megfelelnek. A falra szerelhető profil 260-305 cm között igazítható és a kívánt méretre állítható. A tartólábak faltól mért távolsága szintén állítható 226-286 cm között.

A tetőpanelek anyaga gyakorlatilag törhetetlen, 6mm-es UV ellenálló polikarbonát légkamrás lemez. A panel színe áttetsző. A csapadékvíz megfelelő elvezetéséről egy beépített ereszcsatorna és állítható kifolyók (átmérő 50 mm) gondoskodnak. A tető összeszerelése egyszerű, minden tartozék és a talajhoz rögzítő készlet a csomag tartozéka.

A SIERRA termékcsaládhoz opcióként különböző kiegészítők vásárolhatók:

- összekötő elem teraszhosszabbításnál

- LED fénycsík távirányítós szabályzóval

- oldalpanel 3

- árnyékoló vászon többféle méretben

ÖSSZEKÖTŐ ELEM

Akár többféle méretű alapelem egymással kombinéható, azaz hosszában összeépíthető egymással egy összeépítő elem segítségével (külön kapható)

OLDALPANEL 3

Szél elleni védelemként egy oldalpanel gondoskodik a kényelemről, mely 3m mélységben a terasztetőhöz kapcsolható (külön kapható)

LED világítás

Sötétedéskor a teraszon töltött időt megfelelő világítással tudjuk meghosszabbítani, mely jelen esetben egy 270 cm hosszú kültéri vízálló fénycsík fényerőszabályzós távirányítóval (külön kapható)

ÁRNYÉKOLÓ VÁSZON

A forró nyári napokra a tűző nap ellen kényelmes megoldást nyújt a tetőpanelek árnyékolására készített különböző méretekben kapható árnyékoló vászon, melyet belülre a panelek alá kell felszerelni (külön kapható)


Mérete: 3x4,25 m
Szíkód: RAL 7016

Termék paraméterek
Anyaga
Horgonyzott acél
Szín
Antracit
Cikkszám
ON20401
Hosszúság
4250 mm
Szélesség
3000 mm
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!