Termékek


Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat

Cottage kerti fajáték, szerelt, csúszda nélkül (500286)

Hitellehetőség
305 900 Ft / db
db

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, Manófalván apró, színes házikókban élnek ők, a Manók. A Manók élete nem csak móka és kacagás. A hét minden napján napkeltétől napnyugtáig szorgosan főzik bűvös manó szörpüket. A szörp az örök fiatalság erejével bír, ezért receptje szigorúan titkos, melyet a manók a szivárványtorony lábánál rejtettek el. Mavaklának, a boszorkánynak már hosszú-hosszú évek óta számos próbálkozása volt a recept megszerzésére. A boszinak már nem sok ideje maradt hátra, ezért mégnagyobb harcba szállt, azonban a lelkes lovagok hősiesen védik Manófalvát és az ott élő Manókat a gonosz boszorkánytól. Egy nap borús felhők lepték el Manófalvát. A szolgálatban lévő lovagok a távcsövön keresztül észlelték, hogy Mavakla gonosz madárseregével épp megtámadni készül őket. Azonnal meglobogtatták a vészjelző zászlót, melyet ki is helyeztek a torony tetejére. A többi lovag a színes csúszdán keresztül igyekezett a titkos recept rejtekhelyére. A szivárványtorony nagyon gondosan és biztonságosan lett megépítve, de vajon ez elég lesz Mavakla legyőzésére?

Megfelel az EN71 Európai Uniós szabványnak,

A Chalet kerti fajáték impregnált fenyőből készült, melynek felülete korszerűen kezelt. Élénk színvilágával vidámság csempészhető a kertekbe. A játék összeszerelve kapható. Az ár nem tartalmazza a csúszdát, külön megrendelhető.

Kérjen ajánlatot egyedi szállításra itt -> KAPCSOLAT

Termék paraméterek
Anyaga
Fenyő
Magasság
2770 mm
Szélesség
1170 mm
Cikkszám
500286
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!