Termékek


Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat

Chalet kerti fajáték, szerelt, csúszda nélkül (500281)

Hitellehetőség
445 020 Ft / db
db

Egy messzi messzi galaxisban, valahol a tejúton is túl űrhajóval száguldanak a kis űrlordok, hogy felfedezzék az új bolygót, melyen állítólag hatalmas láda kincs rejtőzik. Hajójukat kizárólag a legképzettebb űrlordok vezethetik. Felfedezésüket nagyban segíti az űrjárműre szerelt távcső, melynek különlegessége, hogy a legtávolabbi univerzumba is ellátni vele. Az ifjú lordok gyakran kényszerülnek a bolygókon menekülésre, azonban a színes mászóköveken szinte fénysebeséggel visszaszállnak a biztonságos emelvényre. Vajon a lordok sikerrel járnak a kincskeresés során? Ők nagyon bíznak benne, hogy a hatalmas színes csúszdájukkal egyenesen a titokzatos ládikóhoz csúszhatnak le, hogy megszerezzék a sokak által keresett kincseket.

A Chalet kerti fajáték impregnált fenyőből készült, melynek felülete korszerűen kezelt. Színének köszönhetően kiválóan beilleszthető a modern/minimál stílusú udvarokra is. A játék összeszerelve kapható. Az ár nem tartalmazza a csúszdát, külön megrendelhető.

Kérjen ajánlatot egyedi szállításra itt -> KAPCSOLAT

Termék paraméterek
Anyaga
Fenyő
Magasság
3150 mm
Szélesség
1820 mm
Cikkszám
500281
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!