Termékek


Minden Wellis márkás termék 20% kedvezménnyel rendelhető meg Október 3-ig. A bruttó 200 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, ahol a díj egy Wellis Castor 6 személyes masszázsmedence, melynek értéke 2 000 000 Ft. 

Jován Cinke Madáritató Kerek, többféle színben(JOVM9K)

Akciós termék
Cinke Madáritató Kerek Bézs
Bézs színű (JOVM9K/Bézs)
Cinke Madáritató Kerek Szürke
Szürke színű (JOVM9K/Szürke)
Cinke Madáritató Kerek Fehér
Fehér színű (JOVM9K/Fehér)
Cinke Madáritató Kerek Barna
Barna színű (JOVM9K/Barna)

 Cinkével díszített, kör formájú beton madáritató. Kertje ékes díszítő elemévé válhat, mindamellett, hogy a madarak kedvében is járhat vele. Anyagának és a speciális színezésnek köszönhetően fagyálló kerti dekoráció.
 Fontos:A speciális színezési folyamatok miatt a termékek színe eltérhet a valóságban a képen látottaktól. Nem ajánlott magas nyomású készülékkel a termék tisztítása.

A madáritató többféle színben rendelhető,kérjük válassza ki a rendelni kívánt színt!

Termék paraméterek
Gyártó
Jován
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft
Anyaga
Fehércement és Beton keveréke
Fagyállóság
Fagyálló
Magasság
150 mm
Szélesség
450 mm
Mélység
450 mm
Súly
15 kg
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kovácsné Mazsu Andrea
2023-03-10 11:00
Tisztelt Kertcentrum! Nagyon szépen köszönöm a virágládákat.A kakukkfüveim igazán szép és igényes ládákban növekedhetnek és virágozhatnak.Ezért a szép termékekért örök hálával tartozom kedves kollégájuknak Vancsik Zsoltnak.Hatalmas szakmai tudásával és hihetetlen kedvességgel és gyors kiszolgálással elégítette ki az igényeimet.A mai rohanó világunkban ez igazán ritka tulajdonság.Teljes szívemből kívánok Önöknek nagyon jó és forgalmas évet .Ajánlani fogom a Céget és a kollegát is :)) is a barátnőimnek. Üdvözlettel: Kovácsné Mazsu Andrea
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!