Termékek


Ülő nő, antikolt- 140 cm (300026)

Hitellehetőség
210 900 Ft / db
1 darab = 210 900,00 Ft
db

Klasszikus kerti szobor minőségi kidolgozással, mely egyedülálló dísze lehet kertjének.

A képeken látható női alak méretével vonzza a tekintetet, színeivel, lágy mozdulatot megörökítő nyugodt temperamentumával eleganciát, szépséget sugároz minden kertben. Elsősorban központi motívumként ajánljuk elhelyezni, de nagyobb térben is felhívja magára a figyelmet. Lepellel takarva ábrázolja a női szépséget, ezáltal nem válik tolakodóvá, inkább egy határozott de elegáns művészeti alkotást láthatunk. A hozzáadott kézműves munka teszi az alkotást egyedivé, különlegessé.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a harmadik képen szereplő alacsony, kerek posztamenset, mely nem tartozéka a szobornak, kérésre külön vásárolható meg. Kifejezetten ehhez a szoborhoz készül és nagyon jól kiemeli az egyébként is tetszetős alkotást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését e termék iránt, és szeretné megismerni a rendelhető színeket, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  • Magasság: 140 cm
  • Anyaga: Műkő, mely többféle színű antik hatású felületkezeléssel rendelhető
  • Súly: 220 kg
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!