Termékek


Oroszlán, magyar címeres, kicsi LEON 4 (300002)

15 590 Ft / db
1 darab = 15 590,00 Ft
db

Oroszlán magyar címerrel

Az oroszlán az erőt, a hatalmat jelképezi minden mitológiában. A legtöbb palota, kert vagy más fontos épület bejáratánál találhattunk ilyet már évezredekkel ezelőtt. Jelenléte az épületben élő emberek fontosságát, hatalmát jelképezi, mintegy védelmezve öket. Általában párban szokás elhelyezni, ezért ebből a termékből készítettek jobbra és balra néző változatot is. Alapesetben fehér színben tartjuk készleten, de felár ellenében rendelhető többféle színű antik festésű változat is. Nagyon sokféle oroszlán szobor létezik, igyekszünk kínálatunkkal minél nagyobb választékot biztosítani vásárlóinknak! Kérjük tekintse meg áruházunk teljes szobor kínálatát!

  • Anyaga: Fehér műkő
  • Kültér
  • Időjárásálló
  • Magassága: 45 cm
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Balogh Roland
2024-04-27 08:11
Kicsit meglepődtem, mert a fotó nem adja vissza a termék méretét, mármint szélesség vagy mennyire tömör telt. Viszont örülök mert csodálatos dolgot sikerűlt megvásárolni és nagyon szép kidolgozott munka. Köszönöm nektek! (Hazafi)
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!