Termékek


Ubbink- Kerti csobogó- Modena (1308267)

Hitellehetőség
84 900 Ft / db
1 készlet = 84 900,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

Modern hangulatú csobogó kertbe, teraszra vagy télikertbe.

Gránitból készült, sötétszürke színű hasábok, LED világítással. Kiválóan illeszkedik a legtöbb ház stílusához, teraszához, kertjéhez. A hasábok tetején elhelyezett LED világítás mellett érkezik a víz a hasábok tetejére, ott pár centis emelkedés után folyik vissza a hasábok közepén. A csobogó finom hangja nagyon kellemes hangulatot varázsol a kertbe. Elhelyezhető földbe süllyesztve vagy felszín felett.

Részei: 36 cm magas, 68 cm átmérőjű 90 liter űrtartalmú csobogó-medence, erre illeszkedő fedőrács, 1600 l/h teljesítményű szivattyú, 15+30+45 cm magas, 12x12 cm oldalhosszúságú hasáb alakú csobogó-felépítmény, 3 db LED világítás, összekötő tömlő, csatlakozók. A csobogó összeszerelése egyszerű, és a csomagban találhatókon kívül más alkatrész beszerzését nem igényli. Összeállítás és vízzel történő feltöltés után azonnal ráköthető a hálózatra, és használatba vehető.

Felhasználási területek:

Kertben, teraszon, télikertben történő elhelyezésre.

Jellemzők:

Egy csomagban minden, ami a csobogó felállításához szükséges, Gránitból készült felépítmény, Modern megjelenés, Elhelyezhető földbe süllyesztve és felszín felett egyaránt, Szinte minden típusú házhoz és ezek kertjébe kiválóan illeszkedik, A hasábok sötétszürke színűek, mindegyik tetején 1 db LED világítással.

Adatok:

Csobogótest: 15+30+45 cm magas, egyenként 12x12 cm oldalméretű hasábok, Medence: átmérő: 68 cm, magasság: 36 cm, űrtartalom: 90 liter, Szivattyú: 1600 l/h teljesítmény.

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!