Termékek


Ultrahangos kártevő riasztó, 325 m2 hálózati

26 590 Ft / db
1 darab = 26 590,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
  • Ajánlott: mókus, patkány, egér, pocok, nyest, denevér, valamint rovarok (tücsök, szöcske, kabóca, csótány, pók, darázs, bolha, hangya) elriasztására..
  • 350m2 területre
  • 220V adapterrel működtethető
  • 3.000-45.000 Hz között bocsát ki ultrahangot
  • max. 0,4 W energiafogyasztás
  • súlya: 0,4 kg.
  • mérete: 17 cm x 6 cm x 10 cm

Ajánlott: mókus, patkány, egér, pocok, nyest, denevér, valamint rovarok (tücsök, szöcske, kabóca, csótány, pók, darázs, bolha, hangya) elriasztására..

A WEITECH WK0600-as modell kiválóan alkalmazható magtárakban, raktárakban, állattartó telepeken, garázsokban gépek védelme érdekében…

Készülék fémházzal, két hangszóróval. A hátoldalán találhatóak a szabályozáshoz szükséges elemek. A kibocsátandó ultrahang változtatható kártevő specifikus hatással. A nagyobb testű állatok ellen kibocsátott frekvencia már emberi fül számára is hallható. Ahogy a készüléket beállítja, érzékelni fogja, hogy valamelyik álláson csendesebb, valamelyiken zavaróan hangos a kibocsátott hang!

A kártevők nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát.
Elriasztani bármilyen kártevőt, legyen az akár rovar, rágcsáló vagy kis emlős, lehet nagyon könnyű – vagy nagyon nehéz. A tapasztalat, ha az egér vagy patkány már megépítette búvóhelyét, vannak már utódai, van megfelelő táplálékforrás és víz a közelben, időbe telhet, türelmet kíván, hogy kiüldözzük őket.

A terméket használhatjuk bármilyen külső helyen, riaszthatjuk a mókusokat az oromzatról, egereket a pincéből vagy bolhákat háziállatok szőréből.
Vigyázzunk a mókus elriasztásnál, mert a számukra rendelkezésre álló beállítások hangjai az emberek számára is hallhatóak, és idegesítő lehet (ugyanúgy, mint a mókusoknak).
Megjegyzés: noha a termék nem káros az emberekre, macskákra, kutyákra és házkörüli állatokra, kellemetlen lehet hörcsögök, vadászgörények számára.
Bizonyosodjon meg, hogy a rágcsáló háziállatok a működése alatt ne legyenek az egység közelében.

A Weitech technológia hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják.

Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszöröződik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé.

A kedvtelésből tartott háziállatokra – kutyára, macskára, madárra, halra – ill. az emberekre és magzatokra nincs káros hatással. Az egerek és versenyegerek valamint hörcsögök azonban távol tartandók a készülék hatókörzetétől.

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!