Termékek


Jován Parázs kerti grill szett alátéttel+2 paddal

Hitellehetőség
269 900,01 Ft / db
1 darab = 269 900,01 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

Legyen szó egy hangulatos családi vacsoráról vagy egy baráti összejövetelről a kertben, a Jován Parázs Műkő Kerti Grill minden alkalomhoz tökéletes választás lesz, hogy élvezhesse a szabadban történő sütés-főzés minden örömét. A grillező kiváló minőségű műkőből készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A műkő anyaga ellenáll az időjárási viszontagságoknak és könnyen tisztítható, így hosszú távon is szép és esztétikus marad. A grill kettős funkciójának köszönhetően ideális választás mind a szalonnasütéshez, mind a bográcsoláshoz. A nagy méretű grillrács lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készítsen el, így gyorsan és hatékonyan kielégítheti vendégei étvágyát

A speciális színezési eljárás miatt a termékek színe a valóságban eltérhet a képen látottaktól, rendelésnél kérjük vegye ezt figyelembe!

A magasnyomású készülékkel való tisztitás kárt tehet a színezésben ezért alkalmazását kerülje!

Figyelem

Tüzet rakni kizárólag a grillező erre kialakított fém tűztérben szabad! A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk!

Fontos!

A beton részben rakott tűz miatti károk esetében a sérült elemeket nem áll módunkban garancia kereteiben belül kicserélni!

A termék összeszerelése sík stabil felületen történjen az első használat impregnálja a felületet!

Tartozékok: Tűztér bográcstartóval

Termék paraméterek
Gyártó
Jován
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Anyaga
Fehércement és Beton keveréke
Fagyállóság
Fagyálló
Szélesség
1750 mm
Mélység
760 mm
Magasság
540 mm
Súly
427 kg
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!