Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Miért válasszam a műfüvet?

|

Szeretnéd, ha kerted örökzöldben pompázna az év minden napján? Ma már ez is lehetséges! Tudod mi lehetséges még? Az, hogy környezetedbe természetközeli látványt csempészel, még akkor is, ha egy nyüzsgő nagy város, 10. emeletén laksz. Kíváncsi vagy, hogyan tudnád mindezt kivitelezni? Tarts velünk! Cikkünkben megismerkedhetsz a műfűvel, illetve a telepítésével kapcsolatos előnyökkel. 

A műfű hallatán sokaknak a rossz tulajdonságok jutnak eszébe, azonban a mai prémium minőségűekre egyáltalán nem azok a jelzők vonatkoznak. A régi típusú műfüvek valóban olyan szúrósak voltak, hogy még a papucson keresztül is képesek voltak átfurakodni, ráadásul a nap által feltöltődtek ezzel még kellemetlenebbé tették a mindennapokat. A szálak rövid idő után kifakultak, kihullottak, így teljesen az ellenkező látványt nyújtotta. 

 A mai prémium gyepszőnyegek viszont valóban a természetes hatást nyújtják, nem szúrnak, ráadásul tapintásuk is puha. Telepítése egyszerű, mindenféle kezelés és gondozás nélkül ékeskedhet az udvaron, vagy a lakás bármely részében. Minőségük oly szintekre fejlődött, hogy a gyerkőcök és kisállatok is gondtalanul játszhatnak rajta. 

 De a nagy kérdés még mindig az, hogy miért jobb a műfű az igazinál? 

Vannak olyan területek, helyek ahová érdemesebb műfüvet vásárolnunk. Ilyenek például azok a helyek, amik rendszeresen igénybe vannak véve, illetve ahol nem megoldható a természetes fű gondozása. A természetes fű ugyanis nagy odafigyelést és gondozást igényel. Rendszeresen nyírni, locsolni kell, olykor trágyázni is. Kímélni kell a túlzott igénybevételtől, a rendszeres taposástól. Mindemellett megfelelő mennyiségű napfényt és nedvességet igényel. A műfű ezzel ellentétben kiváló strapabíró és tartós tulajdonsággal rendelkezik. Nem igényel ápolást, gondozást, tisztítása is egyszerű.