Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Csináld magad - kerti dekoráció ötletek

|

A tavaszra sajnos még egy kicsit várni kell, azonban ha te már nem bírsz tovább várni, olvasd el cikkünket, ahol olyan ötleteket is találsz, amiket már most elkezdhetsz megvalósítani!

Kertünket rengetegféleképpen dekorálhatjuk, akár készen megvásárolt dekorációkkal is. De mi van akkor, ha mi magunk szeretnénk elkészíteni a dekorációt? Ebben a cikkben „csináld magad” ötletekkel készültünk neked, nektek. Tarts velünk! :)

Már magában is gyönyörű látvány egy hatalmas virággal beborított kaspó. De mi a helyzet akkor, ha mi többet akarunk? Valami kreatívat, valami mókásat.  

Készíts belőle emberkéket! Ehhez nem lesz szükséged sok mindenre, csak pár darab kaspóra, esetleg egy kis növényre, szalmára.

Tipp: Pár színes festék segítségével igazán mókássá teheted a „kaspó emberkéket”! És még a gyerekekkel is részt vehetnek a dekorálásban, így együtt mulat majd a család!

Jól mutatna a kerti tó mellett egy-két teknős? Sok üzletben lehet kapni kőből készült kerti figurákat, azonban ha te valami természetesebbre vágysz, akkor se csüggedj! Kapj elő pár kavicsot vagy virágtartót, esetleg egy kis sziklakerti növényt és rakd egymásra a következőképp:

Ugye milyen egyszerű?!  

Már most neki akarsz állni a „kertészkedésnek”, de nem találsz otthon semmit, csak pár darab régi, összetört kaspót? Az is elég lesz! Hasznosítsd újra! Készíts belőlük ilyen „mini kerteket”!  

Apropó mini kertek. Biztosan vannak közöttünk olyanok, akik imádnak kertészkedni, azonban nagyon pici kerttel rendelkeznek, esetleg nincs is kertjük, társasházban élnek. Hozzátok szólunk most! Készítsetek ti is ilyen „mini kerteket”! Ezeket bárhol elhelyezhetitek, akár a lakásban vagy az erkélyen is. Ilyen mini kertet azonban nem csak törött kaspóból készíthetsz:

Ha nem csak kaspókba szeretnél virágokat ültetni, ültess máshová is! Virágot ugyanis bárhová, de tényleg bárhová ültethetsz! Ezt a tényt szeretnénk alátámasztani pár képpel is:

Reméljük tudtunk nektek adni pár ötletet! Mint láthatjátok, kertünk dekorálásának tényleg csak a képzeletünk szabhat határt!

Ha meg szeretnéd valósítani valamelyik ötletet és kaspóra lenne szükséged, az alábbi linkre kattintva könnyen beszerezhetsz párat:

Kaspó kínálatunkat ide kattintva megtekintheted

Ha szükséged lenne még pár dologra a kertedbe, még a szezon előtt, látogass el webáruházunkba:

 www.kertcentrum.hu

Ha személyesen szeretnél ellátogatni hozzánk, az alábbi címen találsz meg minket:  

4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.

Fotók forrása: Pinterest