Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Kőburkolat választása és alkalmazása – Tanácsok

|

A kő vagy kőhatású burkolatok természetességet, melegséget és nyugalmat árasztanak magukból. Használhatjuk mediterrán és modern enteriőr kialakításánál és kültéren is nagyon jól mutat. A kőburkolatok felrakásánál fontos, hogy megfelelő tudással rendelkező szakembert válasszunk, aki hasznos tanácsokkal fog ellátni, amiket érdemes megfogadni. Ha ezeket a tanácsokat, teendőket betartjuk, nagyban növelhetjük kőburkolatunk tartósságát, megőrizhetjük szépségét, tisztaságát. Áruházunk széles szín és mintaválasztékkal várja Önt, így biztosan megtalálja majd az otthonához leginkább illő kőburkolatot.  

A kőburkolat az egyik legtermészetesebb burkolat. Hosszú élettartamának köszönhetően akár évtizedekig is élvezhetjük az általa nyújtott látványt. Fontos, hogy ne elhamarkodottan válasszunk. Jól gondoljuk át, hogy melyik kőburkolat lenne számunkra a legmegfelelőbb, a legpraktikusabb és legesztétikusabb is egyben.  

Kül- és beltéri falburkolat kínálatunkért kattintson ide

Alkalmazásuk kül-, és beltéren egyaránt lehetséges.

Használhatjuk mondjuk a nappali falának dekorálására

Beltéri kőburkolat kínálatunkért kattintson ide

Sőt homlokzatra és kerítésre is burkolható.  

A ragasztó kiválasztása során érdemes szakember tanácsát kérni, mivel a kőburkolat tartóssága és minősége nagyban azon múlik, hogy milyen anyaggal ragasztják fel azt. Esetleg ha a szakember kőragasztót ajánl érdemes azt megvásárolnunk. Lehet, hogy az ára kicsit magasabb, viszont tartósabb lesz majd burkolatunk.

 

A természetes kő- és kőhatású burkolatok lerakása esetén is érdemesebb szakembert fogadni, mivel egy igen fontos felületkezelést is el kell végezni. Ezeknek a burkolatoknak a felülete enyhén, vagy akár erősebben is porózus lehet, így ezekben a lyukakban könnyebben megtapadhatnak a szennyeződések. Hogy megelőzzük ezt, illetve azt hogy a felület mohásodni, gombásodni vagy algásodni kezdjen, impregnálni szükséges a felületet. Ez azt jelenti, hogy egy víztaszító réteggel bevonják, mely például nem csak a penészedés, de az esetlegesen kifröccsenő ételek és italok ellen is védelmet nyújt. Az impregnálás után ráadásul a felület takarítása és tisztán tartása is sokkal egyszerűbb lesz.  

Kőimpregnáló kínálatunkért kattintson ide

Kőburkolatainkat személyesen is megtekintheti:

4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út. 15. 

Ha bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal: 

Email:  [email protected]

Telefon: +36 30 / 181-3468