Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Grillkiegészítők

|

A grillezés nagy népszerűségnek örvend a különböző kerti tevékenységeket kedvelők körében. Ez nem csoda, hiszen a kerti grillezés az egyik legjobb alkalom arra, hogy kellemes időt töltsünk el barátaink, szeretteink társaságában. A sütést, főzést kedvelő emberek mindig nagy izgalommal várják ezeket az alkalmakat, hiszen ilyenkor ínycsiklandozó ételeikkel elkápráztathatják a vendégeket. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a lehető legjobb minőségű grillező felszerelések álljanak rendelkezésünkre. Nemcsak a grillsütő minősége a lényeges, hanem legalább olyan fontos szerepük van a különböző kiegészítő felszereléseknek is, hiszen a vágó, szeletelő ezek által tudjuk ételeinket még gusztusosabbá tenni, a fachipsek és az aromával ellátott faszenek különleges illat és íz élményt kölcsönöznek a készülő fogásoknak, a tisztító eszközökkel tudjuk tisztán tartani a grillezőnket, a védőkesztyűk pedig saját biztonságunkat és kényelmünket szolgálják.

Webáruházunkban megtalálható minden olyan kiegészítő, amely elősegíti azt, hogy az Ön még kényelmesebben és színvonalasabban tudjon grillezni ezáltal az Ön kerti időtöltése még kellemesebb legyen.

 

Eszközök szeleteléshez, vágáshoz, tálaláshoz:


Webáruházunkban elérhető számos olyan kiegészítő eszköz, amelyek által Ön ízlésesen tudja szeletelni, tálalni ételeit, így az Ön ínycsiklandozó és gusztusos fogásainak csodájára járhatnak vendégei. Szeletelő és tálaló eszközeink kiváló minőségűek, kivétel nélkül rozsdamentes acélból készülnek így nagyon időtállóak. Ilyen például a medvekarom, mely a húsok mozgatásán kívül a zöldségek, gyümölcsök szeletelésében is segítséget nyújt. A húspogácsa nyomó készlettel pedig mindenféle hamburger húst elkészíthet! Garantáljuk, hogy ezek az eszközök sokáig fogják az Ön kényelmét szolgálni grillezése során. Használatuk és tisztán tartásuk egyszerű és emellett nagyon egyedi és mutatós dizájnnal rendelkeznek. Tegye Ön is háztartása részévé ezeket a fantasztikus grillkiegészítő eszközöket, higgye el, nem fogja megbánni. Vendégei nem győzik majd dicsérni a finomabbnál finomabb falatokat, legyen szó akár burgerről, steak-ről vagy BBQ ételről.

Tisztító eszközök:


Ahhoz, hogy sokáig tudjunk örülni grillezőnknek és hosszú ideig tudjuk használni, fontos figyelmet fordítani a tisztításra és a karbantartásra is. Éppen ezét, webáruházunkban elérhetővé tettünk minden olyan eszközt, amely elősegíti a grillezőnk állagának és minőségének a megőrzését. Speciálisan a grill készülékek ápolására és tisztítására kifejlesztett eszközeink és tisztítószereink mind az Ön kényelmét szolgálják, hogy minél szakszerűbben tudja karbantartani grillező eszközét.

 

Füstölők, fachipsek, faszenek:


A grillezés nem csak a hangulata miatt olyan négyszerű, hanem sokak körben kedvelt az a bizonyos grilles füstös íz, amit más sütési módszerekkel lehetetlen elérni. De ez még nem minden. A grillezés nyújtotta fantasztikus ízélményt még lehet fokozni különleges aromájú fachipsek és faszenek használatával. A faszenes grillezőkben történő sütés során az étel átveszi az aromákkal dúsított füst illat és ízvilágát azáltal még különlegesebb ízélményt nyújt Ön és a vendégei számára. Ezért is annyira népszerűek a hagyományos faszenes grillezők. Azonban Önnek akkor sem kell lemondani az egyedi különleges aromákról ha esetleg gázgrillel rendelkezik. A gázgrillek használata során valóban nem keletkezik füst, de létezik hozzá egy olyan fantasztikus kiegészítő, ami által ugyanazt különleges füstös ízhatást el lehet érni mint a hagyományos grillekkel. Füstölődobozzal és a hozzá használható fachipsekkel minden gázgrill tulajdonosnak rendelkeznie kell, hiszen segítségükkel érhető el a különleges füstös grilles íz amely nélkül nem is igazi a grillezés. Webáruházunkban elérhetővé tettük a legkedveltebb aromával ellátott fachipseket. Tekintse meg kínálatunkat. A Grill Füstölő induló készlet tartalmaz négyféle fachipset és a rozsdamentes acélból készült füstölő segítségével könnyedén adhatünk különleges aromát ételünkhöz.

Grillkesztyűk:


Grillezés közben nagyon fontos, hogy figyeljünk a saját biztonságunkra és védelmünkre. Mivel az ételek elkészítésénél és tálalásánál gyakran kell érintkeznünk forró tárgyakkal így elengedhetetlen, hogy beszerezzünk egy jó minőségű, hőálló grillkesztyűt. A webáruházunkban forgalmazott grillkesztyűk hőállósága egyedülálló, így biztos védelmet nyújtanak a forróság és az égési sérülések ellen. Különleges felületünknek köszönhetően 246 Celsius fokig hőállóak. Jobbos és balos kivitelben is kaphatóak. Kitűánő választás lehet a Napoleon Hőálló Grillkesztyű.

Tekintse meg grillkiegészítő kínálatunkat>>>