Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Újdonság! Napoleon grillek és kiegészítőik

|

A kanadai Napoleon cég magas minőségű grillező készülékeiről híres. Egyedülálló termékeivel világszerte számos háztartásban jelen van. Most végre webáruházunkban is elérhetőek ezek a fantasztikus grillező készülékek és a hozzájuk tartozó számtalan kiegészítő is. Így most már Ön is szabadon használhatja őket. A cég számos díjnyertes termékkel rendelkezik. A szakértők is elismerik ezt a sokoldalú és professzionális céget. Ön miért ne tenne így? Tegye otthona részévé ezeket a csodálatos termékeket.

A grillezés az egyik leghasznosabb és legszórakoztatóbb szabadidős tevékenységek egyike. Nemcsak azért, mert ínycsiklandozó ételekkel kápráztathatjuk el barátainkat és ismerőseinket, hanem azért is, mert ilyenkor tartalmas időt tölthetünk el szeretteink körében. A grillező berendezésekkel rengeteg fajta ételt lehet elkészíteni. Legyen az akár sült hús, hamburger, pizza, számtalanféle sütemény vagy akár kenyér, egy jó minőségű grillező segítségével nem jelent problémát ezek elkészítése. Füstöléssel pedig különleges illatot és aromát adhatunk készülő ételeinknek. A jó hangulatban történő szabadtéri sütés-főzésnek megvan a maga varázsa. Élvezze ezt a fantasztikus tevékenységet a legjobb minőségű eszközök segítségével.

Számtalanféle grillező készülék létezik, a Napoleon cég kínálatában pedig a legkiválóbb minőségűek érhetőek el.

 

Gázgrillek

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gázgrillek, különösen azok körében akik nem szeretik a füstös ízt. Azonban a gázgrill használata nem eredményezi azt, hogy ételeinknek nem lesz majd az a jól megszokott különleges „grilles íze” de az tény, hogy a gázgrill használata nem okoz füstöt. A grillel készült ételek különleges ízét nemcsak a faszénből távozó füst adja, hanem a zöldségekből és a húsból jövő illatok keveredése is. Egy másik meggyőző érv a gázgrill használata mellett az az, hogy nem kell vesződni a faszén tárolásával így azoknak sem kell lemondani a grillezés okozta élvezetekről akik kevesebb hellyel rendelkeznek. A gázgrill használata nagyon egyszerű, például sokkal könnyebb rajta szabályozni a hőfokot mint a hagyományos faszén tüzelésű grilleken, és még a tisztítása is jóval egyszerűbb. Ha valaki mégis szeretné élvezni a különleges füstös aromát az könnyen megteheti gázgrill használatával is. A Napoleon gázgrillekhez kiegészítő elemként megvásárolható a füstölő doboz és a hozzá tartozó fachips mely többféle aromával is kapható. Így máris élvezhető a különleges füstös aroma gázgrill használatával is.

Gázgrillek

Faszenes grillek

Az egyik legnépszerűbb grill típus, mert olcsó és könnyen kezelhető. A hő az égő faszén darabkákból keletkezik így grill felmelegedése és az étel elkészítése kicsit hosszabb ideig tart, de  ezzel a fantasztikus grillező típussal igazi tábortűz hangulatot lehet teremteni. Sok tapasztalt grillező esküszik ezekre a jól bevált, hagyományos grillező készülékekre. Elmondásuk szerint ezekkel lehet a legízletesebb ételeket készíteni és semmi nem helyettesítheti egy hagyományos grillező nyújtotta hangulatot hiszen a tűzgyújtás és a tűz körüli idő eltöltése különleges élményt jelent. Azonban meg kell azt is említeni, hogy ez a grillező csak jó időben használható hiszen túl erős szél és az eső megakadályozhatja kellemes időtöltésünket.

Faszenes grillek

Elektromos grillek

Az elektromos grilleknek rengeteg előnye van. Télen-nyáron lehet használni ezt a kis helyet foglaló, rendkívül praktikus készüléket. Használata nagyon előnyös különösen akkor, amikor nyaralni megyünk, hiszen  könnyen magunkkal vihetjük a kempingbe vagy nyaralóba is. Kis mérete miatt csak egy-két ember számára elegendő étel készíthe vele és az ízélmény ennél a grillnél hasonlít legkevésbé a hagyományos, füstös grill aromára. Ám elektromos grill használatával sem kell lemondani az ízletes ételekről hiszen számtalan finomság készíthető így is.Ennek a grillnek a legnagyobb előnye a hordozhatóság és a kis méret és nagyon fontos szempont az is, hogy ez a legtisztább és a legkörnyezetkímélőbb megoldás. Használata nem jár kosszal és általa nem keletkezik füst. Időjárástól függetlenül használható akár fedett helyen is, használatához elektromos áram szükséges.

Elektromos grill

 

 

Mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb grill típust a Napoleon cég kínálatában mindegyik megtalálható számtalan kiegészítővel együtt, melyek még sokoldalúbbá teszik a grillezést.

Teljes grill kínálatunkért kattintson ide>>