Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Újdonság! - Primo Kamado kerámia grillek

|

Most, hogy egyre jobb idő van, sokan döntenek úgy, hogy több időt töltenek a szabadban, például a kertben. Az egyik legélvezetesebb szabadtéri időtöltés a barátok és családtagok körében eltöltött grillezés, hiszen az ilyen alkalmakkor minőségi időt tölthetünk szeretteinkkel és még fantasztikus ételeket is készíthetünk. Ki ne szeretné azt, hogy csodájára járjanak az általa készített finom fogásoknak, melyek akár a neves séfek ételeivel is vetekedhetnek? Szerintem minden sütni, főzni szerető embernek vágya ez, de ha valaki csak arra törekszik, hogy gyorsan és egyszerűen készíthessen ínycsiklandozó falatokat egy kerti kerámia grillel, ők is megtalálhatják a számításukat. Éppen ezért, nagyon fontos egy jó minőségű grill kiválasztása, hiszen nagyban múlhat rajta ételeink íze és a mi kényelmünk is.

 

Számos típusú grill létezik, de az egyik legnépszerűbb a Primo Kamado kerámia grill, melynek két típusa már a webáruházunkban is elérhető.

A kerámia grilleknek van egy nagyon nagy előnye a hagyományos faszén tüzelésű grillekkel szemben, mégpedig az, hogy a környezete nem melegszik fel, hanem a hő a grill belsejében koncentrálódik működés közben. Ez a grill használója szempontjából is nagyon fontos, hiszen így kevésbé balesetveszélyes mivel könnyebben elkerülhetőek az égési sérülések. Emellett a kerámia grillek lehetővé teszik a gazdaságosabb használatot is, mivel kevesebb faszenet kell felhasználni. Ez azért van, mert a kerámiának nagyon jó a hőtartása és a hővezető képessége, így hosszú időn keresztül lehetséges a folyamatos sütés kevesebb faszén felhasználásával. Ennek a kiváló grillnek nemcsak a hőtartása egyedülálló, hanem a hőeloszlás egyenletessége is egy nagyon fontos jellemzője. A folyamatos belső hőkeringés által a grill minden pontján azonos a hőmérséklet, így nagyon egyenletes sütést tesz lehetővé. A Primo Kamado kerámia grill használatával így nem fordulhat elő az, hogy egyik hús nagyon megsül a másik viszont kevésbé.

A Primo Kamado kerámia grillek rendkívül sokoldalúak. Lehetőség van általuk grillezésre, sütésre, pirításra, füstölésre, sütemények vagy pizza elkészítésére, de akár kenyérsütésre is. Éppen ezért ennek a fantasztikus grillnek minden olyan háztartásban jelen kellene lennie, ahol szívesen hódolnak a kerti sütések által nyújtott szórakozásnak.

A terméknek nagyon szigorú minőségi elvárásoknak kell megfelelnie, éppen ezért a gyártó 20 év garanciát vállal a kerámia alkatrészekre. Ez még nem minden! A Primo Kamado kerámia grill rendkívül sok kiegészítő tartozékkal rendelkezik, így még hatékonyabbá és sokoldalúbbá lehet tenni a használatát. A Primo Kamado Keramia Grill tartozéka az állvány, az oldalpolcok, a rácskiemelő és a hamuzó. Webáruházunkban rendelhető hőlezáró lap és hőlezáró tartó rács is. Érdekesség ennél a hőlezáró kőnél, hogy pizzakőként is használhatjuk, szóval pizzakő és hőlezáró egyben. Amennyiben a hagyományos pizzakő mellett dönt, kétféle méret közül választhat. A Primo Kamado kerámia grill az egyik legjobb ár-érték arányú termék a piacon, ennek és a kiváló minőségnek is köszönhető a népszerűsége.

Ne habozzon, próbálja ki Ön is, kápráztassa el barátait, ismerőseit az Ön által készített fantasztikus fogásokkal. Figyelje meg, mindenki csodájára fog járni főzőtudományának!

Tekintse meg kerámiagrill és kerámiagrill kiegészítők kínálatunkat>>