Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

A nélkülözhetetlen kerti kutak

|

A kertnek nagyon fontos szerepe van, legyen akár egy hatalmas impozáns kert, vagy akár egy aprócska kis hátsó udvar, mert ha szépen van elrendezve és megfelelően van gondozva, akkor mindenki örömét lelheti benne. A legfontosabb az, hogy jól érezzük benne magunkat. Egy kert szép lehet attól is, ha egy gondosan ápolt gyep és megfelelő fák és növények díszítik, de vannak egyéb dekorációs elemek, kerti díszek is, amelyek nem csak egyedibbé teszik kertünket, de még hasznos funkcióval is rendelkeznek.

Ilyenek például a kerti kutak. A kút elhelyezése a kertben elengedhetetlen, mert a víz nélkülözhetetlen a kerti munkához, a virágok locsolásához, vagy az autómosáshoz. Több lehetőség közül is lehet választani attól függően, hogy kinek mennyi hely áll rendelkezésére, vagy hogy mi felel meg az ízlésének, elképzelésének.

Fali kutak

A fali kutak értelem szerűen a falra szerelhetőek, kifolyási tartállyal vannak ellátva. Ha stílusban illeszkednek az épület dekorációs elemeihez, bámulatos módon fel tudják dobni házunk megjelenését. Anyaguk rendkívül időtálló, általában kő hatású öntött betonból vagy aluminium öntvényből készülnek. Ezt az anyagot az jellemzi, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak. Nem foglalnak nagy helyet, így rendkívül praktikusak. Ezzel a nagyon mutatós kerti díszkút típussal egyedi hangulatot lehet teremteni a kertben. Különösen azok számára lehet ideális választás, akik a régies, antik stílus kedvelik. Hogy a kerti kút még inkább a régi korok hangulatát idézze, kapható hozzá antik hatású rész csaptelep is.

Fali kút ajánlataink>> 

Álló kutak

Ha nagyobb hely áll rendelkezésére, akkor ideális megoldás lehet egy álló kút elhelyezése. Egy jól megválasztott kerti álló díszkút a kertünk dísze lehet. Rendkívül széles választék létezik, így akár a régiesebb akár a modernebb stílust kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő kerti díszkutat. Telepíthetőek kis emelvényre is, de közvetlenül a földre is elhelyezhetőek. Az anyaguk ezeknek is rendkívül időtálló, kőből vagy kő hatású öntött betonból, vagy aluminium öntvényből készülnek, kifolyási tartállyal vannak ellátva annak érdekében, hogy megakadályozzák a víz elfolyását. A kerti csaptelepek külön megvásárolhatóak ezekhez a kerti díszkutakhoz is, így Ön még egyedibbé tudja varázsolni kertjét.

Álló kút ajánlataink>>

Keresse bizalommal hozzáértő szakembereinket, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére bármilyen kérdése is van!

Kerti kutak és a hozzájuk tartozó csaptelepek>>