Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

Falburkolatok, a természetesség jelensége

|

A kőhatású burkolatok megjelenésükben emlékeztetnek a valódi kövekre, mégis egyedi építőelemként és dekor burkolatként igen széles körben elterjedtek. Köszönhető ez a tetszetős megjelenésnek és számtalan előnyös tulajdonságaiknak, amely alternatív megoldást jelent azok számára, akik a természetes kőhatást keresik. Jellemzőjük még a könnyű felrakás és az időtálló minőség és design. Üzletünk széles választékot kínál a falburkolatok és lábazatkövek legkülönfélébb termékei között. Akár modern, klasszikus vagy mediterrán környezetben érzi otthonosan magát, nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbb falburkolatot álmai otthonához.

A következő sorokban bemutatunk néhány falburkolatot termékeink közül:

A Cortona falburkolat különleges szépségű, rakott kőfalra emlékeztető mintázatot ad, amely kül - és beltérre egyaránt használható. Hangsúlyos törésvonal jellemzi, melyet időnként megszakít egy-egy szikladarab. A Cortona mintázata véletlenszerű, mintha a természet munkája alkotta volna. A lapok téglalap alakúak.

    • falburkolat 002

Magas technikai színvonalának és a lapok egyszerű letisztult formájának köszönhetően, igazi klasszikussá tette az egyik legkedveltebb fal, lábazat és kerítés burkolatot a San Remo-t. Fugával és fuga nélkül is rakható. Nagy felületek könnyű és gyors burkolásához nagyszerűen alkalmas. Stílushoz és kortól függetlenül kihangsúlyozza épülete szépségét. Kül - és beltérre egyaránt használható.

A Pietra véletlenszerűen törött szikladarabokkal burkolt fal hatását kelti. A lapok felületén jól látható a kő törésvonala, a szélek éles, szabálytalan, tört vonalat alkotnak. Ez az ősi forma ma is él, és természetes szépségével gyönyörködtet. A kövek véletlenszerű elhelyezkedése tág teret nyújt a modern és tradicionális, alkalmazásokhoz. A Pietra termékcsalád kül- és beltérre egyaránt alkalmazható.

A Firenze termékcsalád homokkő lapokra emlékeztető megjelenése a rétegesen rakott fal hatását kelti. Érdes felülete, lekerekített élei és sarkai arról árulkodnak, hogy a köveket pattintással állították elő. A lapok téglalap alakúak. A Firenze lapok és sarokelemek felhasználásával bensőséges, antik atmoszférát alakíthat ki. Kül - és beltérre egyaránt alkalmazható.

    • falburkolat 004

A Milano egységes méretű lapokból álló termékcsalád, mely a pattintott felület egyedi mintázatának köszönheti különleges szépségét, amit a határozott vízszintes sorok kihangsúlyoznak. A Milano finom felülete megfelel a legreprezentatívabb alkalmazásra, természetességet és eleganciát kölcsönözve a helynek. Kül - és beltérre egyaránt használható.

A Mattone falburkoló lapok a tradicionális, kézzel készített, koptatott tégla mása. Minden mediterrán stílusban épült ház külső és belső díszítéséhez kiválóan alkalmas.

    • falburkolat 003

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664

Forrás: homedisgin.com, gstoneimports.com, alhowa.com