Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

A kert díszei

|

A legtöbb ember még szebbnek szeretné látni kertjét, környezetét. Az ápolt, gondozott növényeken és az épített kerti elemeken kívül számos olyan dolog akad, amellyel látványossá, hangulatossá tehetjük kertünket.

 

Egy ízlésesen kiválasztott kerti szobor dekoratív kiegészítője lehet környezetünknek. Szinte végtelen forma és stílusválasztékával minden kertben megtaláljuk a helyét. Az élő és élettelen díszítőelemek megfelelő kombinációja, elrendezése varázslatossá teszi mindennapjainkat.

    • kerti szobor 001

Még ha esős és hideg is az időjárás, néhány gyönyörű növény és kaspó elhozhatja a nyarat otthonunkba. Különlegesen szép kaspóink segítenek új színt vinni a kertek üde zöldjébe.

    • kaspo 001

A kerti dekorációs figurák fokozzák a kert hangulatát. Díszítő hatását megfelelő elhelyezéssel tudjuk elérni. Helyezhetjük a kerti utak, sziklakertek mellé vagy a kerti tó partjára.

    • kerti d f 001

A kerti sütő is éppúgy lehet a kert dísze és az egész család öröme. A kerti sütésből az egész család kiveheti a részét. A kerti sütő a teraszon pompásan mutat és kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el.

    • kerti suto 001

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664

Forrás: lh3.googleusercontent.com, xaxor.com ,lunar.thegamez.net