Termékek


Solnhofeni burkolókő- mészkő- 7-12mm (400035)

200 Ft / kg
1 kilogramm = 200,00 Ft
kg

Solnhofeni naturkő 7-12 mm vastag, burkolókő, mészkő (22kg/m2)

Költségkímélő megoldás családi házak lábazataihoz, kerítésekhez, valamint beltéri díszburkolatként is ideális megoldás. Párhuzamos vastagsága miatt könnyen burkolható, fugázható.Nem igényel nagy mennyiségű ragasztó- vagy fugázóanyagot.

Kiválóan alkalmas kül- és beltéri járófelületek burkolására, vastagsága miatt kifejezetten gyalogosan járható felületekre pl. teraszra, lépcsőre, medencék mellé ajánljuk. Érdes felülete miatt vizesen kevésbé csúszik, mint az átlagos csempe burkolatok.

A Solnhofeni mészkő a Föld legkeményebb és legtömörebb mészköve. Bányászata több mint 4 évszázados múltra tekint vissza a németországi Solnhofenban. Kiváló tulajdonságai, mediterrán stílusa, kedvező árfekvése miatt Magyarországon a legnépszerűbb kőburkolatnak számít.

A Solnhofeni mészkövet jellemzően a természetes felületi karakterisztika jellemzi. A kő hasított, érdes felületén éppen úgy megtalálhatóak a nemszerves üledék elemek, mintpéldául a vas és a mangán, valamint az egykor volt szerves élet fosszilis (régi őskori növény, vagy apró állatok) maradványai is gazdagítják.

A mészkő, hasított érdes felületén gyakran látható páfrány nyomat, ezen kívül barna, vagy fekete Dentrits, viszont a mészkő megjelenését a világos és a meleg színek: a sárga, fehér, barna uralják. Mindezek a tényezők adják ennek a kőnek a sokoldalú, hangulatos, harmonikus megjelenését. Az eredmény egy teljesen egyedi díszítő elem, amely lehetővé teszi széleskörű felhasználását.


Ez a mészkő elérhető áruházunkban egyéb vastagságban is:

  • 4-7 mm vastag, ami oldalfali burkolatként alkalmazható kül- és beltérben egyaránt,
  • 13-20 mm vastag, ami akár kocsibejárók burkolására is alkalmas


Kereskedők, továbbértékesítők jelentkezését is várjuk!

A SZÍN A VALÓSÁGBAN ELTÉRHET A KÉPEN LÁTOTTAKTÓL

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Papp Gizella
2023-06-16 07:28
Minden rendben volt. Gyors szállitás . Köszönöm!
Krisztina
2019-07-26 09:13
Elégedett vagyok
Kiss Gizella
2019-04-12 17:25
A szállításnál azért adtam meg a 2 es pontot, mert dombos terepen lakunk és a posta a kis emelőkocsival sehogy sem tudta megoldani, hogy az udvarba bekerüljön a raklap,vagy legalább a kerítés előtti füves részre. Tudom, hogy ez a terep adottságán is múlik, de az útra a ház elé egy forgalmas főúton tudta letenni a raklapot, ahonnan azonnal és egyesével kellett behordanom az árut, hogy ne akadályozza a forgalmat
Kaposváriné Szabó Tünde
2017-10-03 08:19

Nagyon elégededt és csak ajánlani tudom másoknak is a cégüket.

Jusztin Béla
2017-09-04 19:44

Mindennel nagyon elégedett voltam! Csak ajánlani tudom önöket!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!