Burkolókövek
Szabálytalan burkolókövek

Solnhofeni burkolókő- mészkő- 4-7mm (400034)

Bruttó ár:
1 990,00 Ft / m2
Egység ár:
1 négyzetméter = 1 990,00 Ft
Leírás

Solnhofeni naturkő 4-7 mm vastag, burkolókő, mészkő

Költségkímélő megoldás családi házak lábazataihoz, kerítésekhez, valamint beltéri díszburkolatként is ideális megoldás. Párhuzamos vastagsága miatt könnyen burkolható, fugázható. Nem igényel nagy mennyiségű ragasztó- vagy fugázóanyagot.

A Solnhofeni mészkő a Föld legkeményebb és legtömörebb mészköve. Bányászata több mint 4 évszázados múltra tekint vissza a németországi Solnhofenban. Kiváló tulajdonságai, mediterrán stílusa, kedvező árfekvése miatt Magyarországon a legnépszerűbb kőburkolatnak számít.

A Solnhofeni mészkövet jellemzően a természetes felületi karakterisztika jellemzi. A kő hasított, érdes felületén éppen úgy megtalálhatóak a nemszerves üledék elemek, mintpéldául a vas és a mangán, valamint az egykor volt szerves élet fosszilis (régi őskori növény, vagy apró állatok) maradványai is gazdagítják.

A mészkő, hasított érdes felületén gyakran látható páfrány nyomat, ezen kívül barna, vagy fekete Dentrits, viszont a mészkő megjelenését a világos és a meleg színek: a sárga, fehér, barna uralják. Mindezek a tényezők adják ennek a kőnek a sokoldalú, hangulatos, harmonikus megjelenését. Az eredmény egy teljesen egyedi díszítő elem, amely lehetővé teszi széleskörű felhasználását.


Ez a mészkő elérhető áruházunkban egyéb vastagságban is:

  • 7-12 mm vastag, ami teraszok, lépcsők és egyéb gyalogosan járható felületek burkolására alkalmas
  • 13-20 mm vastag, ami akár kocsibejárók burkolására is alkalmas


Kereskedők, továbbértékesítők jelentkezését is várjuk!

Gyártó és Csempe családok
Amennyiben a gyártó összes termékét meg szeretné tekinteni, kérjük kattintson a gyártó logójára, amennyiben a termékcsalád összes elemét szeretné listázva látni, kérjük kattintson a termékcsalád képére!
Vélemények a termékről
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!
Müller Magdolna
2018-10-07 09:36
Közelünkben nem volt elérhető ajánlat, itt megtaláltam amit kerestem . Meg vagyok elégdeve a minőséggel és az árakkal is
Somogyi Béla
2018-08-29 17:09
JÓ LEGYEN MINDEN
Bodó József
2018-08-07 09:50
Köszönöm a gyors pontos kiszolgálást
Kalu Tamara
2018-01-19 12:20
Tamási Istvánné
2017-12-07 07:47
Meg vagyok elégedve mindennel
Írjon Ön is értékelést