Termékek


Minden Wellis márkás termék 20% kedvezménnyel rendelhető meg Október 3-ig. A bruttó 200 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, ahol a díj egy Wellis Castor 6 személyes masszázsmedence, melynek értéke 2 000 000 Ft. 

Murexin Colo AR 30 alkáli tisztító

Akciós termék
7 259 Ft / db
helyett
5 350 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 5 350 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Murexin Colo AR 30 alkáli tisztító.

Alkáli speciális tisztítószer, az erős szerves szennyeződések pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, ápolószerek eltávolítására kül- és beltérben.

Egyedi receptúrájának köszönhetően oxidációgátló tulajdonságú, így speciális felületekről is, mint cinkfelületekről is eltávolítja az oxid réteget.

Kül és beltérben a Colo AR 30 alkáli tisztító a felületaktív összetevők hatékony kombinációjának (tenzidek) valamint oldószermentes környezetbarát összetételének köszönhetően a szerves szennyeződések és lerakódások kiválóan oldhatók. pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, különböző ápolószerek.

Kényes felületek esetén ne használjuk a tisztítót: pl. lágy gumi, frissen lakkozott felület, egyes műanyag felületek, fa, akril-üveg és hasonlók.

Eloxált, alumínium, zománc, friss lakk és festékek nem lúgállóak, ezért ezekre töményen ne alkalmazzuk!

Szín: kékes.

Anyagszükséglet: 1 liter kb. 10 m²

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!