Termékek


Vakondcsapda kihelyező szett Super Cat

3 990 Ft / db
1 darab = 3 990,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
  1. A vole csapdázó tartozékkészlet külön kapható, amely egy alagút helymeghatározó szondát és egy 6 cm-es lyukvágót tartalmaz.
  2. Alagút-munka megtalálása két földdomb és / vagy látható alagútnyílás közötti vonalon, mivel valószínű, hogy összekötő alagút van. Tolja a szondát a földbe sok helyen, és amikor a szonda hirtelen nagyon könnyen a földbe csúszik, akkor egy alagutat talál. Ideális esetben a csapdát ott kell elhelyezni, ahol az alagút egyenes és vízszintes. Tehát ellenőrizze, hogy a tartózkodási helye ideális-e, ha előtte és mögötte tapogat, mint az összekötő alagút.
  3. A 6 cm-es furatvágó segítségével, csavarással, vágjon le egy szép függőleges lyukat az alagútba, plusz további 2 cm- t az alagút padlójába. Óvatosan emelje ki a laza talajt az alagútból, vagy tolja laposan az alagút padlójába.
  4. Helyezze be a csapdát a furatba, és óvatosan húzza felfelé a rugós fogantyút. Ebben a helyzetben rögzül. Győződjön meg arról, hogy a csapdanyílások az alagúttal azonos irányban futnak .

Szétszórja a laza leveleket vagy a füvet a csapda körül, hogy elzárja a huzatot és a fényt. A csapda most cselekvésre áll . Legkésőbb másnap ellenőrizze a csapdát. Gyakran csak néhány óra alatt fog .

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!