Termékek


Bruttó ár
806Ft - 34682Ft
Akciós / Új
(17)
Raktáron
(12)
(7)
Szűrés
Kertészeti webáruház

 Műfű prémium minőségben

Kínálatunkban több méretű, illetve szálhosszúságú műfű elérhető, mellyel tökéletesítheti otthonát. Élvezze a természetes látványt az év bármely napján. 

A zöld pázsit igen szemet gyönyörködtető látványt képes nyújtani legyen szó a ház udvaráról, kertről, emeleti erkélyről, teraszról, vagy akár a lakás belső helyiségeiről. Gyakran használnak műfüvet irodák és üzlet helységek dekorálására is, hiszen természetességet, egyben nyugalmat áraszt. No, de miért szeretjük a műfüvet annyira? A műfüvet elég egyszer megvásárolni és telepíteni. Nem igényel semmilyen gondozást. Nem kell vágni, locsolni. Ráadásul a gyomok sem tudnak kinőni alóla, sőt még a vakond sem képes áttörni rajta, ezáltal a túrások sem rontják el az összképet. Az anyagát(polipropilén és polietirén) tekintve nagyon nehezen sérül, azonban ha mégis megsérülne, elég csak az adott területen javítani, nem úgy mint a természetes társánál. Ott akár egy nagyobb területet is szükséges lehet újra füvesíteni. Sokak tartanak attól is, hogy a műfű szőnyeg alatti rész könnyedén beiszaposodik, viszont, ha megfelelően van előkészítve a terep lerakás előtt, akkor ez nem történik meg. 
Bizonyosodjon meg saját maga a kínálatunkban látható műfüveink minőségéről, kérjen ingyenes mintadarabot üzletünkből. Email: [email protected]
 

Termékek: 11
Rendezés:
Lista szűrése