Termékek


Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat

Jungle Gym Barn játszótér (500229)

Hitellehetőség
286 740 Ft / db
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

Valahol a felhők fölött, hova ember szeme nem lát el, létezik egy világ, melynek lakói a felhőkön élnek. A felhőkön, melyeket szivárvány hidak kötnek össze. Itt él Mimi is családjával, aki mindig újabb- és újabb kalandra vágyik. Felhőország legmagasabb tornyára csak a legbátrabb felhő lakók merészkednek fel, hiszen veszélyes akadályok vezetnek oda. Először is át kell szelniük magukat a felhők árnyékában lévő futóhomokon, aztán egy szivárvány ösvényhez érve cukorka lépcsőkön kell felmászniuk a magasba. Történt egyszer, hogy a kíváncsi, kalandor Mimi összeszedve minden bátorságát útnak eredt. Átszelte magát az árnyékban megbúvó futóhomokon, majd a szivárvány ösvény akadályain is diadalmasan átküzdötte magát. Végezetül a cukorka lépcsők sem jelentettek akadályt Miminek. A torony tetejére érve észrevette hogy hatalmas csúszdalift vezet le, egy olyan világba, ahol eddig még senki sem járt. A távcsövével próbálta kideríteni mi lehet ott a csúszda végében, azonban semmit sem látott a sűrű, bolyhos felhőrétegtől. Kíváncsi Mimi mindenképp tudni akarta mi rejtőzik odalent, így hát lecsúszott a magas toronyból, hogy kiderítse mi lapul Felhőország alatt. Vajon sikerül kalandorunknak a titokzatos világ felderítése?

Jungle Gym Barn kétszintes mászótorony, egyedi tetőszerkezettel. A homokozó és a kihívást jelentő mászófal teszi bármelyik korosztályban tökéletessé a gyerekek számára a Barn tornyot. 3-14 éves gyermekek számára ajánljuk, maximum 4-en játszhatnak rajta. Faanyag: magas nyomáson impregnált fenyő. A csúszda színe tetszőlegesen választható.

Termék paraméterek:

  • 420 x 200 cm
  • Magasság: 320 cm
  • Tető anyaga: fa és ponyva
  • Csúszda méret: 3 m (1,45 m)
  • Felszereltség: Climbing Rocks mászókövek a falhoz, steering wheel kormánykerék, létra, macskaháló a homokozóhoz, 4 db betonozható földhorgony, 6 db kapaszkodó, 3 db Bumper Pads fejvédő, Jungle Flag zászló, csúszda
  • Homokozó mérete: 80 x 160 cm

Szállításhoz és szereléshez kérje egyedi ajánlatunkat.

Termék paraméterek
Anyaga
Fenyő
Magasság
3200 mm
Szélesség
2000 mm
Cikkszám
500229
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!