Termékek


Kerti pad

Hitellehetőség
125 900 Ft / db
1 darab = 125 900,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

Tartós, erős kerti pad közületi vagy otthoni felhasználásra.

Az alumínium öntvény lábaknak köszönhetően ez a termék igazán hosszú távú választás akár otthoni, akár közterületi felhasználásra vásárolja! Az ülőfelülete fa, amire hideg időben is kellemes leülni, az ergonomikus kialakítása révén pedig kényelmes, háttámlája megfelelő tartást biztosít hosszan tartó üldögélés esetén is.

Szélessége: 150 cm

Anyaga: -alumínium öntvény padláb, színterezett festéssel,

-lazúrozott fenyő deszkázattal.

A padláb és a deszkázat színe igény szerint rendelhető.

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Diószeghyné Tótik Judit
2022-07-28 09:00
Nagyon gyorsan kiküldték a gondosan becsomagolt padot
Nagy Lídia
2018-07-25 05:36
Ritkán találkozik az ember ennyire készséges, precíz, egymás munkáját segítő csapattal. Én ezért vállaltam a szállíttatást Nyíregyházáról Budapestre, ami azért számtalan buktatót rejthetett volna magában, de Önök ezek megelőzésében is a maximális segítséget nyújtották. Sehol máshol nem találtam ennyire jó minőségű és a kertünkbe illő masszív kerti padokat ! Gratulálok , hogy ilyen jó csapattal tudnak dolgozni!!! A gyártó miatt kellett várnom a termékre, de nagyon megérte. Még egyszer köszönöm !!!! Nagy Lídia
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!