Termékek


JÁTSZÓTEREK

 A jó idő beköszöntével számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy gyermekeinknek szórakozási lehetőséget biztosítsunk. Ám a szórakozás mellett rendkívül fontos, hogy a gyerekek fejlődjenek is. A Jungle Gym kerti játszóterek erre teljes mértékben alkalmasak.

A kerti játszóterek használata fejleszti a gyerekek állóképességét, mozgáskoordinációját, erősíti az izmokat, ráadásul ezt mind észrevétlenül. Gondoljunk csak bele, hogy a kimeríthetetlen energiatartalékkal rendelkező apróságok hányszor másznak föl egymás után a toronyba, a mászófalra, hintáznak, szaladnak, homokoznak órákon át. Ezek a tevékenységek mind jó hatással vannak a gyerekekre.

Válasszon komplett játszóteret, csúszdát, hintát, mászófalat, különböző kiegészítő modulokat kínálatunkból és rendezze be otthoni játszóterét.

Bruttó ár
0Ft - 445021Ft
Raktáron
(4)
(18)
Szűrés
Kertészeti webáruház

Minden Wellis márkás termék 20% kedvezménnyel rendelhető meg Október 3-ig. A bruttó 200 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, ahol a díj egy Wellis Castor 6 személyes masszázsmedence, melynek értéke 2 000 000 Ft. 

Termékek: 22
Rendezés:
Lista szűrése