Termékek


Murexin Repol S4 szilikon impregnáló, 1 l (410004)

6 990 Ft / db
1 liter = 6 990,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
  • Kiszerelés: 1 liter
  • Anyagszükséglet: kb. 0,2-0,5 liter/m2

Felhasználásra kész, egykomponensű, nagyon jó alkáli állóságú és hosszantartó hatású homlokzati impregnáló.

Oligomer sziloxán bázisú és oldószer tartalmú anyag.

Csökkenti a sókivirágzást, penészképződést, javítja a hőszigetelést, hidrofóbizáló, lélegző és felhasználásra kész.

Nedvesség elleni védelem: A Repol S4 Szilikon impregnáló megakadályozza a sókivirágzást, a fagy okozta károsodásokat, a fal átnedvesedését, eróziót és más károsodásokat, melyeket a falba bejutó nedvesség okozhat.

Tisztább homlokzatok: A Repol S4 Szilikon impregnálóval impregnált -új vagy megtisztított- homlokzat hosszú ideig tiszta és száraz marad.

A sziloxán-impregnálás megakadályozza a por behatolását a homlokzat belsejébe, és hosszú időre megakadályozza a penészesedést és a mohásodást.

Alacsonyabb fűtési költségek: A fűtési energia sok épületben nagyrészt a falakon keresztül távozik. A hőszigetelés a falazat nedvességfelvétele révén jelentősen romlik . A Repol S4 Szilikon impregnálóval végzett impregnálás általi fűtési költség-megtakarítás a külső falak csekély nedvességfelvételén alapul, ami csökkenti a külső falazat hővezető képességét, nagyobb belső falhőmérsékletet biztosít, és megakadályozza a kondenzációt a belső falakon.

Termék paraméterek
Gyártó
Murexin
Kiszerelés
1 l
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!