Termékek




Minden címke 139



Mutasd az összes cikket...

A kert bútorai

|

Egyre több alkalom nyílik arra, hogy a szabadban pihenjük ki magunkat, hétvégenként pedig elnyújtózzunk a kerti nyugágyon. Ma már számtalan stílusú és minőségű kerti bútor közül választhatunk. A tervezők és kivitelezők egyre inkább elkényeztetnek minket: a friss designt a kényelemmel, a teljes funkcionalitással párosítják. A kültérre kifejlesztett alapanyagok megjelenése lehetővé teszi, hogy kerti bútorainkat már egész évben a szabad ég alatt tarthatjuk, hiszen ellenállnak esőnek, napsütésnek, penészedésnek is. A legújabb trend mindezeken felül megkívánja azt is a kárpittól, hogy kellemes, a beltéri ülőgarnitúrák anyagát idéző, pamutszerű tapintású legyen.

Kerti bútort nem egy szezonra vásárolunk. Legyen tetszetős és strapabíró. A kert bútorai legyenek kényelmesek, pihenésre csábítóak, mint maga az otthon. Ha a kert nem is folytatása a lakásnak, stílusában, hangulatában az ott lévő bútorok és kiegészítők illeszkedjenek a lakóhely egészéhez, kiegészítve azt. Ahhoz, hogy a kertünk a tökéletes kikapcsolódások és összejövetelek helyszínévé váljon, árban és stílusban is rengeteg különböző út vezet.

 

    • kerti butor 001

A kerti bútor kiválasztása:

A kerti bútorokat természetesen azzal a céllal alakították ki, hogy a szabadban is lehessen használni. Ám ezeknek is van több fajtája, amelyeket ízlésünk szerint választhatunk ki, azt is figyelembe véve, hogy léteznek olyanok, amelyeket bár kint lehet használni, az időjárás viszontagságaival szemben meg kell óvni őket. Esőben például nem hagyhatjuk kint. A kerti bútor kiválasztásánál mindig tartsuk szem előtt, hogy milyen gyakran használjuk majd őket, mekkora garnitúra ajánlatos, hogyan fér el a teraszon, a kertben vagy az erkélyen? Az olyan felhasznált természetes anyagok, mint a fa és a rattan, vagy az olyan strapabíró anyag, mint a nemesacél, tökéletesen illenek a zöld környezetbe és megfelelő kikapcsolódást biztosítanak.

    • kerti butor 002

Pihenésre, sziesztára a legalkalmasabb kerti bútor a hintaágy, vagy egy kényelmes nyugágy. Amikor hintaágyat vásárolunk, akkor érdemes végig gondolni, hogy hány személyeset is vehetünk. Ha több ember van a családban, akkor érdemes 3-4 személyeset, vagy ha praktikusan gondolkodunk, akár két kisebbet is választhatunk. Még ha egyedül használjuk is, érdemes egy legalább két személyeset venni, hiszen így kényelmesen elférünk rajta. Figyeljünk arra, hogy ha nem betonra helyezzük, hanem a földre vagy fűre, akkor stabilan álljon. Helyezzük a virágos kertbe vagy valamilyen szép részre.

    • kerti butor 003

Üzletünkben biztosan megtalálja a kert vagy terasz kellemes környezetéhez legközelebb álló kerti bútorokat és kiegészítőket.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664

Forrás: fortikur.com, expressdecalarasi.ro, guatacrazynight.com